Pagini

marți, 22 ianuarie 2013

Chec rapid

Ingrediente


5oua
1 cana faina
1 cana zahar
2 linguri cacao
1 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare


   Separati galbenusurile de albusuri si bateti-le spuma,pa acestea din urma,impreuna cu zaharul.Adaugati galbenusurile si uleiul,apoi amestecand cu mixerul,puneti faina si praful de copt.Puneti 2/3 din compozitie intr-o tava de chec iar ce ramane amestecati cu cacao si esenta de rom.
  Turnati apoi deasupra compozitiei albe din tava si cu o furculita amestecati compozitiile cu o miscare serpuita,o singura data.
  Puneti tava in cuptorul incins si coaceti checul la foc potrivit circa 45 de minute si lasati apoi checul sa se raceasca in cuptor.

  Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.