Pagini

duminică, 21 octombrie 2012

Negresa pufoasa

 

  Ingrediente:

-1 ou
-300gr zahar
-150 ml ulei
-300 ml lapte cald
-350 gr faina
-1 lingura bicarbonat
-3 linguri gem
-3 pliculete zahar vanilat
-3 linguri cacao
-esenta






Mod de preparare:

      Intr-un castron se pune oul intreg impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.Se mixeaza totul foarte bine pana se albeste compozitia.Incepe sa se adauge ulei cate putin alternand in acelasi timp laptele cald si cu faina pusa cate putin,se pune si bicarbonatul si se mixeaza bine.
   Se adauga gemul, cacao si esenta si se mixeaza bine pana face basici.Se pune la 180 de grade pentru 30 minute.

    Se topeste ciocolata la baiemarine si se glazureaza.Adaugati in ciocolata o lingurita de unt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.