Pagini

vineri, 26 octombrie 2012

Carne de porc in crusta de cartofi (sau piept de pui)

Ingredienta


500 grame de porc pentru snitel (sau piept de pui)
4-5 cartofi potriviti
4 oua
piper
sare
delikat
50 grame faina
ulei pentru prajit

Preparare


  Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel,dupa care se condimenteaza.Se lasa carnea la frigider cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta.
  Cartofii se rad,se scurg bine in mana si se amesteca cu faina si ouale.Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine,se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie.
  Intr-o cratita se pune ulei,iar cand acesta se incinge se pun bucatile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit.

  Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.