Pagini

duminică, 15 iulie 2012

Carne in crusta de cartofi


Ingrediente: 


500 gr carne de porc  
4-5 cartofi potriviti 
2 oua 
piper 
sare 
delikat 
50 gr faina 
ulei pentru prajit 
Mod preparare: 
Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza.Se lasa carnea la frigider, cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta. 


Cartofii se rad, se scurd bine in mana si se amesteca cu faina si ouale.Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine, se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie (se va insista putin ). 
Intr-o cratita se pune ulei, iar cand acesta se incinde se pun bucatiile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.