Pagini

vineri, 16 martie 2012

Ciorba de burta


Ingrediente

1 kg burta
1 kg morcovi
1kg ceapa
2 capatani de usturoi
1kg smantana grasa
10 oua
verdeata pentru decor


Mod de preparare

Se curata burta si se pune la fiert cu morcovii, ceapa si o capatana de usturoi necuratata (taiata in doua).
Dupa ce se fierbe burta se scot legumele, se lasa ciorba sa se raceasca putin timp in care se bat galbenusurile cu toata cantitatea de smantana in care se adauga si putin otet ca sa nu se coaguleze oul.
Dupa ce sa racorit putin ciorba se pune amestecul rezultat si se amesteca.
Pentru culoare se ia un morcov proaspat, se da pe razatoare si se caleste in ulei pana cand uleiul se coloreaza.
Cand ciorba este gata se pun 2 linguri de ulei colorat din morcovi pentru aspect si se decoreaza cu putina verdeata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.