Pagini

joi, 22 martie 2012

Budinca de macaroane cu branza de vaci

             Ingrediente

3 oua,
300 ml lapte,
500 g branza de vaci
50 g stafide,1 punga macaroane,
1 lingura coaja de lamaie,
zahar, pesmet, unt

             Mod de preparare
   Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare. Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar dupa gust,1 plic zahar vaniliat. Se scurg macaroanele. Se unge o tava cu unt si se presara pesmet. Se pune jumatate din macaroane,peste branza de vaci,iar la sfarsit restul macaroanelor. Ouale se bat impreuna cu laptele 1-2 linguri de zahar. Se da la cuptor pana se rumeneste putin pe deasupra.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.